KURUMSAL

2004’ ten günümüze kadar Türkiye’de kozmetik kalem üretimi yapan tek firma olma özelliğini başarıyla sürdüren Vera Kozmetik, zengin ürün çeşidi ve renk yelpazesi ile her beğeniye profesyonellikle karşılık vermektedir.

Yılların kattığı tecrübe ve bilgi birikimi ile her geçen gün kendini geliştirmekte olan firmamız, Türkiye’de ihracat alanında sarsılmaz ve güçlü bir konuma sahiptir.

Vera kozmetik bünyesinde, başta AR-GE/Kalite Kontrol ve Satış/Pazarlama departmanları olmak üzere, üretimin her aşamasında kaliteli ve en iyi hizmeti verme politikasını benimsemiş ve bunu ilke haline getirmiştir.

Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda ürün ve hizmet vermeyi amaçlayan firmamız için müşteri memnuniyeti misyonunun en önemli parçalarından biridir.

Sadece Türkiye’de değil tüm dünyadaki kozmetik pazarında kozmetik kalem üretimi denildiğinde ilk akla gelen firma olma arzusu Vera Kozmetik olarak en büyük vizyonumuzdur. Hedeflediği amaç doğrultusunda her türlü yenilik ile kendini her gün geliştirmekte olan firmamız, müşterilerine hep daha iyisini vermeyi kendine ilke haline getirmiştir.